PO Webdesign

Bij de Praktische Opdracht Webdesign leren de leerlingen hoe je een website maakt met behulp van de taal HTML (= Hyper Text MarkUp Language) en CSS (= Cascading Style Sheets).

Websites van leerlingen uit 4H en 4V - schooljaar 2018 - 2019

De PO Webdesign met alle eisen en voorwaarden staat als PDF-bestand in de studiewijzer van Magister

1. Klik hier om de websites van de leerlingen uit lesgroep CA4HIN2 (GLEB) te kunnen bekijken.

2. Klik hier om de websites van de leerlingen uit lesgroep CA4VIN1 (KLAR) te kunnen bekijken.

3. Klik hier om de websites van de leerlingen uit lesgroep CA4VIN2 (GLEB) te kunnen bekijken.

Websites leerlingen uit 4H en 4V - schooljaar 2017 - 2018

1. Klik hier om de websites van de leerlingen uit lesgroep CA4HIN1 (KLAR) te kunnen bekijken.

2. Klik hier om de websites van de leerlingen uit lesgroep CA4HIN2 (GLEB) te kunnen bekijken.

3. Klik hier om de websites van de leerlingen uit lesgroep CA4VIN1 (KLAR) te kunnen bekijken.

4. Klik hier om de websites van de leerlingen uit lesgroep CA4VIN2 (GLEB) te kunnen bekijken.

Websites van leerlingen uit 4H en 4V - schooljaar 2016 - 2017

3. Klik hier om de websites van de leerlingen uit lesgroep CA4VIN2 (KLAR) te kunnen bekijken.